• 1404/07/08 - 12:25
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدید کنندگان: 11
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
چهارمین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری تغذیه بیمارستان های استان تهران در دوران بحران و پدافند نارنجی و قرمزتشکیل شد.

چهارمین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری تغذیه بیمارستان های استان تهران

چهارمین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری تغذیه بیمارستان های استان تهران در دوران بحران و پدافند نارنجی و قرمز روز دوشنبه مورخ 1404/7/7 تشکیل شد.

359058.mp3 چهارمین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری تغذیه بیمارستان های استان تهران

چهارمین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری تغذیه بیمارستان های استان تهران در دوران بحران و پدافند نارنجی و قرمزتشکیل شد.

پیرو جلسات برگزارشده در تاریخ 1404/4/25و 1404/5/28  و 1404/6/31 جهت افزایش ضریب تاب آوری بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی استان؛ چهارمین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری بیمارستان های استان تهران در دوران بحران و جنگ روز دوشنبه مورخ 1404/7/7 در اتاق فکر ستاد دانشگاه تشکیل شد. در این جلسه:

ضمن تبادل نظرات ، اعضای حاضر در جلسه با توجه به شرایط موجود در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران  پیشنهادات خود را برای تنظیم برنامه عملیاتی ارائه دادند.

آقای دکتر نوروزی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس کمیته تاب آوری تغذیه و آب آشامیدنی گروه کاری استان تهران بررسی نوع دپوی اولیه جهت تهیه برنامه غذای شرایط بحران بیمارستان ها و تنظیم برنامه عملیاتی در کلیه مراحل اجرایی را ضروری بیان کردند و تأمین اعتبارات لازم جهت ذخیره سازی مواد اولیه در بیمارستان هارا از طریق استانداری میسر و قابل اجرا بیان کردند. ایشان محاسبات کالری مواد غذایی را بر اساس شرایط بحران در برنامه ی غذایی تهییه شده برآورد کردند.

آقای دکتر علی سرابی آسیابر مشاوراجرایی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران حمایت برنامه های پیشنهادی را مورد تأئید قراردادند.

در ادامه جلسه مقرر گردید برنامه غذایی بیماران و کارکنان در شرایط بحران برای3 وضعیت:

تهیه برنامه غذایی با وجود مواد اولیه و امکان طبخ ، تهیه جیره مواد غذایی خشک جهت ذخیره ، تهیه برنامه غذایی و جیره بقا ( کنسرو ها و غذای آماده) برای شرایط عدم وجود امکان طبخ  در نظر گرفته شود.

همچنین مقررگردید مقدار مواد غذایی مورد نیاز به ازای هر تخت بیمارستانی برآورد گردد.

در این جلسه پیش نویس برنامه عملیاتی تهیه غذای بیمارستان های استان تهران در شرایط بحران و برنامه غذای بیماران و کارکنان در شرایط بحران تهیه گردید.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه,خبرها
  • کد خبر : 359058
:
کلیدواژه ها
مریم  خاندانی
خبرنگار

مریم خاندانی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings