دومین کمیته پایش سلامت محصولات کشاورزی استان تهران
دومین کمیته پایش سلامت محصولات کشاورزی استان تهران روز شنبه مورخ 24 آبان تشکیل شد.
به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان دومین کمیته پایش سلامت محصولات کشاورزی استان تهران روز شنبه مورخ 24 آبان تشکیل شد.
برگزاری کمیته صیانت از حق.ق مردم در سلامت و امنیت غذایی
کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی استان تهران در تاریخ 20 آبان 1404 برگزارشد.
کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی استان تهران در تاریخ 20 آبان 1404 برگزارشد.
اولین کمیته فنی ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی استان تهران تشکیل شد.
به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان- دانشگاه علوم پزشکی ایران اولین کمیته فنی ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی استان تهران روز یکشنبه مورخ 1404/08/04 تشکیل شد.
به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان- دانشگاه علوم پزشکی ایران اولین کمیته فنی ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی استان تهران روز یکشنبه مورخ 1404/08/04 تشکیل شد.
هفتمین جلسه هم اندیشی شورای سلامت و امنیت غذایی
هفتمین جلسه هم اندیشی شورای سلامت و امنیت غذایی در تاریخ 3 آبان تشکیل شد.
هفتمین جلسه هم اندیشی شورای سلامت و امنیت غذایی در تاریخ 3 آبان تشکیل شد.
شورای پیام گزاران سلامت شهرستان ملارد
شورای پیام گزاران سلامت در شهرستان ملارد برگزار شد.
دومین جلسه شورای پیامگزاران سلامت شهرستان ملارد صبح روز شنبه مورخ ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴ با حضور دکتر پرچمی مدیر، مهندس پوربابا کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط، مهندس خاندانی نماینده شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و جمعی از پیامگزاران سلامت ادارات و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد در سالن غدیر شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
چهارمین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری تغذیه بیمارستان های استان تهران در دوران بحران و پدافند نارنجی و قرمزتشکیل شد.
چهارمین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری تغذیه بیمارستان های استان تهران
چهارمین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری تغذیه بیمارستان های استان تهران در دوران بحران و پدافند نارنجی و قرمز روز دوشنبه مورخ 1404/7/7 تشکیل شد.
سومین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری بیمارستان های استان تهران
به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان/ دانشگاه سومین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری بیمارستان های استان تهران در دوران بحران و جنگ برگزارشد.
پیرو جلسات برگزارشده در تاریخ 1404/4/25 و 1404/5/28 جهت افزایش ضریب تاب آوری بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی استان؛ سومین کمیته فنی بهبود ضریب تاب آوری بیمارستان های استان تهران در دوران بحران و جنگ روز دوشنبه مورخ 1404/6/31 در سالن جلسات طبقه هفتم ستاد دانشگاه تشکیل شد.
پنجمین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران با حضور رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران، معاون استاندار، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان و رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور صبح روز شنبه 29 شهریور 1404 برگزار شد.
پنجمین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران با حضور رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران، معاون استاندار، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان و رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور صبح روز شنبه 29 شهریور 1404 برگزار شد. این جلسات ماهیانه برای بررسی مسائل مهم سلامت استان تهران تشکیل میشوند.
اولین کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان و توسعه برنامه نان کامل دراستان تهران در تاریخ 24/6/140 برگزارشد.
کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان و توسعه برنامه نان کامل دراستان تهران
اولین کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان و توسعه برنامه نان کامل دراستان تهران در تاریخ 1404/6/24 برگزارشد. نان کامل؛ اولویت سلامت ملی با نیاز فوری به حمایت اقتصادی و نظارت قاطع مسئولان بهداشت و امنیت غذایی استان تهران با اشاره به مزایای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و وجود افزودنیهای غیراستاندارد در برخی نانها، خواستار تسهیلات اقتصادی برای کارخانهها و نانواییهای تولیدکننده نان کامل و ایجاد کمیته نظارتی برای اجرای واقعی این طرح شدند.
شورای پیام گزاران مرکز بهداشت شمالغرب 1
در راستای هدف تامین سلامت جامعه و لزوم تشکیل جلسات سلامت و امنیت غذایی در منطقه 5، 22 تهران جلسه ای با ریاست فرماندار تهران و حضور اعضا در تاریخ 1404.06.23 با همکاری شهرداری منطقه 22 برگزار شد.