دومین کمیته نان کامل
دومین کمیته فنی نان کامل روز دوشنبه مورخ 6/9/1402 ساعت 10-8 در اتاق فکر ستاد دانشگاه تشکیل شد.
دومین کمیته فنی نان کامل روز دوشنبه مورخ 1402/9/6 ساعت 10-8 در اتاق فکر ستاد دانشگاه تشکیل شد.
دومین کمیته فنی نان کامل روز دوشنبه مورخ 1402/9/6 ساعت 10-8 در اتاق فکر ستاد دانشگاه تشکیل شد.
در این جلسه خانم دکتر مریم هاشمی پور رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ضمن پیگیری مصوبات اولین جلسه کمیته فنی نان کامل، گزارش های ارائه شده در جلسه رؤسای دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی در وزارت بهداشت، در زمینه تولید نان کامل و برنامه های اجرا شده دراستان های مرکزی و قم را تشریح کردند. دکترهاشمی پور طرح موضوع در استانداری و فرمانداری ها را جهت دریافت حمایت های برون بخشی، آموزش و فرهنگ سازی برای مردم را از گام های اولیه برنامه دانستند.
ایشان هماهنگی 3 دانشگاه علوم پزشکی استان تهران را در اجرای برنامه در سطح استان ضروری اعلام کردند و وجود حداقل یک نانوایی در هر شهرستان جهت عرضه نان کامل را طبق دستور دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، الزامی توصیف کردند.
در ادامه جلسه خانم مهندس اسدنژادکارشناس گروه آرد و غلات معاونت غذا و دارو، خانم فرزاد رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، خانم دکتر اختری متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی، آقای مهندس یوسفی کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت و نظرات و پیشنهادات خود را جهت ارتقاء برنامه مطرح کردند.
کامنت