اولین کمیته فنی ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی استان تهران تشکیل شد.
به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان- دانشگاه علوم پزشکی ایران اولین کمیته فنی ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی استان تهران روز یکشنبه مورخ 1404/08/04 تشکیل شد.
به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان- دانشگاه علوم پزشکی ایران اولین کمیته فنی ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی استان تهران روز یکشنبه مورخ 1404/08/04 تشکیل شد.
به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان- دانشگاه علوم پزشکی ایران اولین کمیته فنی ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی استان تهران روز یکشنبه مورخ 4/8/1404 تشکیل شد.
دکتر نوروزی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان در این جلسه اجرای مصوبه پانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و برنامه ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران و شهیدبهشتی را در سال های گذشته توضیح دادند. رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان ابلاغ برنامه ملی پایش باقیمانده آفت کش ها، میزان فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی در سال 1404 از طریق سازمان غذا و دارو و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به دانشگاه های علوم پزشکی و شروع برنامه از پائیز 1404 را تشریح کردند و ایجاد هماهنگی و تمهیدات بین بخشی را برای اجرایی شدن طرح ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی در سطح استان تهران مورد تأکید قرار دادند.
دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشت دانشگاه ، اجرای بند خ ماده 71 برنامه هفتم توسعه کشور را تنها راه مؤثر در جهت ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی بیان کردند و گفتند فرایند کاری در این ماده به صورت کامل تعریف شده است.
در این جلسه گزارش عدم انطباق سلامت محصولات کشاورزی به لحاظ باقیمانده سموم دفع آفات، فلزات سنگین و نیترات از طریق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان، دانشگاه شهیدبهشتی و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال های 1402 و 1403 ارائه گردید.
مهندس رفیعی کارشناس مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفتند شبکه های مراقبت برای نظارت بر تولید و کارشناسان سازمان نظام مهندسی کشاورزی برای نظارت فنی بر روند تولید محصولات کشاورزی جهت کنترل و انجام مراقبت های لازم از سازمان جهادکشاورزی حضوردارند.
دکتر نوروزمهر نماینده دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تصریح کردند راه کارهای مداخله ای در کمیته ها و کارگروه ها در سطح کشور تأثیرات مطلوبی در اهداف برنامه خواهدگذاشت و هدف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ایجاد هماهنگی بین بخشی جهت دستیابی به راهکار جهت دار و سیاست گزاری اجرایی است و باید مسیر دستگاه های اجرایی در راستای سیاست ها قرارگیرد.
کامنت