جلسه هیأت رئیسه
ارائه گزارش ساختار، تشکیلات سازمانی و عملکرد دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی در جلسه هیأت رئیسه مورخ 1404/1/25
دکتر جاودان رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه روز دوشنبه مورخ 1404/1/25 ضمن ارائه گزارشی از ساختار، تشکیلات سازمانی و عملکرد شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور؛ انتظارات بخشی و فرابخشی و وظایف محوله به این دبیرخانه در دانشگاه را تشریح نمود. رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه بر اساس ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور؛ وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را تشریح کرد.

ارائه گزارش ساختار، تشکیلات سازمانی و عملکرد دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی در جلسه هیأت رئیسه مورخ 1404/1/25
دکتر جاودان رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه روز دوشنبه مورخ 1404/1/25 ضمن ارائه گزارشی از ساختار، تشکیلات سازمانی و عملکرد شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور؛ انتظارات بخشی و فرابخشی و وظایف محوله به این دبیرخانه در دانشگاه را تشریح نمود. رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه بر اساس ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور؛ وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را:
- سیاست گذاری برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مواد غذایی وارداتی و صادراتی
- بررسی و تصویب برنامه ها و تدابیر بخشی و فرابخشی در اجرای سیاست های ناظر بر سلامت و امنیت غذایی
- تعیین و پایش شاخصهای اساسی سلامت و امنیت غذایی
- تصویب استانداردهای ملی پیوست سلامت برای طرحهای بزرگ توسعه ای
- تصویب برنامه اجرایی سامانه ( خدمات جامع و همگانی سلامت و امنیت غذایی)
- تصویب سازوکارهای نظارتی و رسیدگی به گزارش های نظارتی
- ایجاد هماهنگی میان دستگاه های اجرائی مربوط
بیان کرد. دکتر جاودان تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه را حائز اهمیت و برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد غذا و تغذیه را از برنامه های مهم دبیرخانه اعلام داشت.
کامنت