• 1401/06/14 - 14:37
  • - تعداد بازدید: 179
  • - تعداد بازدید کنندگان: 159
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
تشکیل جلسه هم اندیشی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران

تشکیل جلسه هم اندیشی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران

یکشنبه 13/06/1401 ساعت 11:00 جلسه هم اندیشی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی با حضور نمایندگان معاونت های بهداشت، درمان و غذا و دارو ،شبکه های بهداشت و درمان شهریار، ملارد، بهارستان، شهرقدس ، رباط کریم و مراکز بهداشت غرب و شمال غرب برگزار گردید.

4996.mp3 تشکیل جلسه هم اندیشی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران

یکشنبه 13/06/1401  ساعت 11:00 جلسه هم اندیشی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی با حضور نمایندگان معاونت های  بهداشت، درمان و غذا و دارو ،شبکه های بهداشت و درمان شهریار، ملارد، بهارستان، شهرقدس ، رباط کریم و مراکز بهداشت غرب و شمال غرب برگزار گردید.

دکتر مریم السادات هاشمی پور - رئیس اداره توسعه پایدار دانشگاه علوم پزشکی ایران در جلسه هم اندیشی شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه از برگزاری کارگاه توسعه پایدار با هدف ادغام برنامه های استراتژیک منطقه ای، افزایش مشارکت جمعی و تبیین فعالیتهای دانشگاه در این حوزه خبر داد. 

هاشمی پور جایگاه برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبه بندی تایمز در زمینه شاخص های توسعه پایدار را از دستاوردهای برگزاری کارگاه های علمی و اقدامات مؤثر کارکنان و اعضای هیئت علمی و دانشجویان این دانشگاه دانست و گفت: این کارگاه با حضور مدرسین کشوری و با ارائه آخرین اطلاعات و شاخص های بین المللی و منطقه ای در مهرماه سال جاری از  سوی  دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار می شود. 

  دراین  نشست دکتر فخرالسادات امامی - استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقش مراکز بهداشتی در حوزه سلامت و تقویت مشارکت بین بخشی پرداخت و بیان کرد: انسان سالم، محور توسعه است و نقش نظام سلامت در توسعه پایدار 25 درصد است. در نتیجه باید سایر نهادهای مردمی در این راستا مشارکت داشته باشند

وی گفت: برگزاری کارگاه توسعه پایدار به عنوان یک برنامه استراتژیک ملی در سطوح مختلف مطرح است،  بنابراین باید با شفاف سازی نقاط مشترک بین بخشی و رفع سدهای نگرشی کمک شود تا برنامه ریزان نظام سلامت، سیاست گذاری مناسبی  داشته باشند.

امامی تصریح کرد: نقش فعالان حوزه بهداشت، ترجمان دانش اجتماعی شدن سلامت برای جلب مشارکت های بین بخشی است، در واقع مسیر تکامل نظام سلامت نیازمند همکاری های جمعی است. 

وی توسعه پایدار را به عنوان تاثیرپذیر ترین بخش در تامین سلامت دانست و افزود: نمایندگان شبکه های بهداشت و درمان با طرح چالش ها و مسائل در سطح مراکز ، انتقال دهنده و پیام آور سلامت باشند و با تقویت تفکر ماتریسی و ایفای نقش  راهبری در ارتقای تعاملات بین بخشی و انجام کار تیمی تلاش کنند.

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه
  • کد خبر : 4996
:
کلیدواژه ها
مریم  خاندانی
خبرنگار

مریم خاندانی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings