• 1403/06/17 - 12:03
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدید کنندگان: 16
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
چهارمین کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم برگزارشد.

به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه چهارمین کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم روز چهارشنبه مورخ 1403/6/7 تشکیل شد.

پیرو برنامه نان کامل و غذای سالم در سفره مردم دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، چهارمین کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم؛ به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه چهارمین کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم روز چهارشنبه مورخ 1403/6/7 تشکیل شد.

337683.mp3 به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه چهارمین کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم روز چهارشنبه مورخ 1403/6/7 تشکیل شد.

 به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه چهارمین کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم روز چهارشنبه مورخ 1403/6/7 تشکیل شد.

پیرو برنامه نان کامل و غذای سالم در سفره مردم در دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، چهارمین کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم با حضور آقای دکتر نوروزی سرپرست دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران، خانم دکتر عبدالهی رئیس گروه امنیت غذا و تغذیه  و محیط زیست دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آقای دکتریزدجردی دبیر کل انجمن صنایع صنفی آرد ایران و رئیس هیأت مدیره شرکت سهامی خاص آرد تابان، آقای مهندس میثمی فرد مدیرعامل شرکت صنایع غذایی آریافودان"های فود"، آقای دکتر طاهری معاون مرکز پژوهش های غلات، ، آقای دکتر محمدهادی ناصح مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار، خانم دکتر سیدحمزه کارشناس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آقای امیر کرملو فرد از هیأت مدیره اتحادیه نانوایان سنتی تهران، خانم دکتر فاطمه عزیزی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب2، آقای دکتر آرش اتابکی ­رئیس مرکز بهداشت رباط کریم، خانم دکتر فطورچی­ معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان ملارد، خانم دکتر ناهید کاویانی رئیس اداره غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، خانم دکتر الهام اختری ­دانشکده طب ایرانی، خانم مریم چاله کانی ­کارشناس مرکز پژوهش های مجلس، خانم مهندس مرتضایی کارشناس معاونت غذا و دارو، خانم مهندس خاندانی کارشناس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و جمعی از کارشناسان معاونت غذا و دارو، معاونت درمان، بهبود  تغذیه معاونت بهداشت، گروه مهندسی بهداشت محیط  و تغذیه مراکز و شبکه های بهداشت و درمان برگزار شد. در این نشست ضمن ارائه پیگیری مصوبات سومین کمیته؛ اهم چالش ها و مشکلات موجود در اجرای برنامه نان کامل شامل: عدم دسترسی به گندم با درجه کیفی بالا ، کاهش راندمان تولید در کارخانجات تولید آرد ، آرد کامل به دلیل داشتن جوانه گندم، دارای ماندگاری کمتری بوده و نیازمند شرایط نگهداری خاص  به لحاظ(رطوبت و دما) است، تامین این شرایط در نانوایی ها مستلزم کاهش بازه زمانی مصرف آرد در نانوایی و همکاری واحدپخت نان جهت استفاده از مبرد است،  فرایند/ چگونگی در اختیارگذاری آرد کامل به نانوا ( تخصیص درگاه/سامانه) و انتظارات شامل 1- دسترسی به آرد کامل 2- تشکیل کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم،آرد و نان استان 3-رفع ابهامات نانوایان در خصوص دسترسی به آرد کامل و حمایت نانوایان داوطلب 4- تولید نان کامل و غذای سالم در سفره مردم،مطرح گردید و مدعوین به ارائه نظرات و پیشنهادات در زمینه اجرای برنامه و چالش های اجرایی پرداختند.

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه,خبرها
  • کد خبر : 337683
:
کلیدواژه ها
مریم  خاندانی
خبرنگار

مریم خاندانی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings