معرفی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران در راستای سیاست های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور استفاده از ظرفیت عظیم مشارکت عمومی در تأمین سلامت و در جهت تحقق بند 11 سیاست های کلی «سلامت» ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری موضوع افزایش آگاهی، مسئولیت پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها، سازمانهای فرهنگی، آموزشی و رسانه ای کشور تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان تشکیل گردید.
از جمله وظایف و مسئولیت این دبیرخانه مدیریت و راهبری ظرفیت های اجتماعی در بخش سلامت در مناطق تحت پوشش و هدایت آنها در جهت توسعه و ارتقاء نظام سلامت از طریق سازماندهی، توسعه و حمایت از مؤسسه خیریه و سازمانهای مردم نهاد و ارتباط مؤثر با واحدهای درون بخشی و سازمانهای بین بخشی می باشد.
امید است این مهم با هم اندیشی کلیه اندیشمندان، اعضای هیأت علمی، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و تعامل سازنده با سازمانهای بین بخشی، سازمانهای مردم نهاد و مؤسسات خیریه در حوزه سلامت محقق گردد. |
|
ماموریت کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی بر اساس آیین نامه شورای برنامه ریزی و توسعه استان ، ابلاغ شده از سوی هیئت وزیران در تاریخ 0931/8/01به شماره /071068ت ، 116110کارگروه مشورتی
|
|
|
|
ماموریت و چشم انداز: - رشد و نهادینه سازی همکاری بین بخشی برای تدوین و اجرای اقدامات سلامت محور در بخش های دولتی ، خصوصی و غیر دولتی |
|
دبیرخانه سیاست گذاری سلامت ( دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی): |
|
|
|
Change the font color:
main color:
second color:
Change the background color:
Change the spacing between words:
Change the distance between the lines:
Change mouse type:
Change the font
BlindText