شورای هماهنگی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان
شورای هماهنگی ساغ استان روز دوشنبه مورخ1402/9/6دفتر دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شد.
شورای هماهنگی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان روز دوشنبه مورخ 1402/9/6 در دفتر دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شد.
شورای هماهنگی ساغ استان روز دوشنبه مورخ 1402/9/6 در دفتر دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شد.
در ابتدا جلسه خانم دکتر مریم هاشمی پور رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه به ارائه گزارش اقدامات انجام شده و نحوه پیشبرد برنامه های تخصصی هر دانشگاه وبرنامه های پیشروی دبیرخانه پرداختند. ایشان به ارائه گزارش هایی به روز اشاره کردند و گفتند: در مواردی که نیاز به حمایت وجود دارد، پشتیبانی لازم ازسوی دانشگاه و مقامات بالادست ارائه خواهد شد. دکتر هاشمی پور پیشنهاد برگزاری دوره های آموزشی مشترک بین سه دانشگاه با دادستانی و ستاد شبکه های هر دانشگاه را بیان کردند و به لزوم حضور موثر نمایندگان معاونت بهداشت در جلسات اشاره نمودند.
در این جلسه؛ گزارشی از فعالیت های انجام شده در حوزه ارتقاء 8 محصول، نان کامل ارائه شد و با عنایت به نتایج ارائه شده و چالشهای موجود، پیشنهاد گردید نشستی با حضور رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی وزارت متبوع و سایر ذی نقشان برگزار و این موارد به اطلاع ایشان رسانده شود تا موضوع در سطوح بالاتر مورد بررسی وپیگیری قرار گیرد. همچنین پیشنهاد گردید هر دانشگاه روی برنامه های اولویت دار منطقه خود تمرکز نماید و برنامه ریزی لازم در سطح دانشگاهها انجام پذیرد. در این راستا از پتانسیل و ظرفیت های ترویجی سایر سازمانها خصوصا جهادکشاورزی استفاده شود و گزارشها در پایان هر فصل در گروه کاری ارائه گردد.