• 1401/10/04 - 08:15
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
سومین نشست پیام گزاران سلامت شهرستان شهریار

سومین نشست پیام گزاران سلامت شهرستان شهریار تشکیل شد

سومین جلسه شورای پیام گذاران سلامت ادارات شهرستان شهریار ، با حضور خانم دکتر رضوان مدنی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران و خانم دکتر هاشم پور رئیس اداره توسعه پایدار دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دکتر قدیری معاون بهداشت شبکه و پیام گزاران سلامت ادارات شهرستان در روز چهارشنبه 23 آذر 1401 در سالن همایش شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد.

9322.mp3 سومین نشست پیام گزاران سلامت شهرستان شهریار تشکیل شد

سومین جلسه شورای پیام گذاران سلامت ادارات شهرستان شهریار ، با حضور خانم دکتر رضوان مدنی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی  دانشگاه علوم پزشکی ایران و خانم دکتر هاشم پور رئیس اداره توسعه پایدار دانشگاه  علوم پزشکی ایران ، دکتر قدیری معاون بهداشت  شبکه و پیام گزاران سلامت ادارات شهرستان در روز چهارشنبه 23 آذر 1401 در سالن همایش شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد.

ارائه گزارش عملکرد برنامه سلامت میانسالان و بسیج اطلاع رسانی در حوزه سلامت ، ابلاغ  سند ملی سالمندی و گزارش اقدامات صورت گرفته در راستای این سند، تشکیل کارگروه مداخلات ارتقا سلامت با موضوع چاقی و اضافه وزن در شهرستان شهریار و اجرای بسیج اطلاع رسانی چاقی در دی ماه  موضوعات و مطالب طرح شده در این جلسه بود .

در پایان جلسه از فعالان و پیام گذاران حوزه سلامت در سطح ادارات با اهدای لوح سپاس و هدیه به رسم یادگار تقدیر به عمل آمد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه
: