• 1402/06/06 - 12:53
  • - تعداد بازدید: 129
  • - تعداد بازدید کنندگان: 113
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
جلسه بررسی وضعیت امنیت غذایی و سلامت در تغذیه در اتاق فکر ستاد دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

جلسه بررسی وضعیت امنیت غذایی و سلامت در تغذیه

جلسه بررسی وضعیت امنیت غذایی و سلامت در تغذیه در اتاق فکر ستاد دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید. ساعت 10:00 صبح روز یکشنبه 1402/6/5جلسه وضعیت امنیت غذایی و سلامت در تغذیه در اتاق فکر ستاد دانشگاه تشکیل شد.

19940.mp3 جلسه بررسی وضعیت امنیت غذایی و سلامت در تغذیه

دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی ساعت 10:00 صبح روز یکشنبه 1402/6/5  جلسه بررسی وضعیت امنیت غذایی و سلامت در تغذیه را در اتاق فکر ستاد دانشگاه برگزار کرد.  در این جلسه دکتر فاطمه رضوان مدنی اصلاح فرایندها درمباحث کالری، حجم، دورریز مواد غذایی را از موضوعات قابل بررسی در امنیت غذایی و سفره سلامت بیان داشتند و تعمیم طرح پایلوت در صورت موفقیت به سراسر کشور را از اهداف اداره توسعه پایدار دانشگاه اعلام کردند.

دکتر سمیه مخبر  انتخاب سفره سلامت به عنوان پایلوت طرح را به دلیل جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ( دانشجویان، کارمندان، بیمارستان ها و ...)گزینه ی بسیار مناسبی اعلام داشتند.  دکتر مخبر کاهش حجم وعده های غذایی در راستای کاهش دورریز غذا و درج کالری های وعده های غذایی را از مهمترین اولویت های طرح بیان کرده و بازدید گروهی از محل تهیه و پخت در سفره سلامت را پیشنهاد دادند. ایشان نتایج استخراج شده از اجرای طرح را منجر به اصلاح سبک زندگی (استفاده عام)، پروه های تحقیقاتی (استفاده گروه های خاص)، و تولید محصولات جدید بیان داشتند و تبدیل سفره سلامت به برند دانشگاه را نیز پیشنهاد دادند.

دکترعبدالرضا نوروزی در زمینه تحقیقات انجام گرفته در خصوص غذای بیمارستانی و هزینه های قراردادها در بیمارستان های دولتی و خصوصی ، و میزان دورریز غذا در بیمارستان های کشور توضیحاتی ارائه و اعلام داشتند نتایج بدست آمده در  قالب 5 مقاله منتشرشده است.

دکترمحسن شتی استفاده از نظرات ارزشمند اساتید تغذیه در مداخلات تأثیرگزار را ارزشمند توصیف کردند. ایشان عدم توجه به تغذیه سالم در همه گروه های سنی به ویژه سالمندان را بسیار قابل توجه و پیگیری بیان کرده و لزوم توجه به ابعاد مختلف طرح در زمینه سلامت و خلق ثروت و ارزش افزوده در طرح سلامت در تغذیه را بسیار مهم توصیف کردند.

دکتر محمدحسن ابوالحسنی مفهوم امنیت غذایی در سطح مجموعه دانشگاه را قابل توجه بیان کردند و مباحثی مانند کالری و میزان انرژی دریافتی را در اجرای طرح قابل بحث و بررسی دانستند. ایشان تعیین اولویت بر اساس سلامت و امنیت غذایی و ایجاد ممیزی طرح در راستای درآمدزایی دانشگاه را مطرح نمودند.

دکتر ابوالحسنی نیز بازدید از سفره سلامت را جهت بررسی  و بالانس تصمیمات، ضروری اعلام کردند.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه
  • کد خبر : 19940
:
کلیدواژه ها
مریم  خاندانی
خبرنگار

مریم خاندانی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings