دانشگاه کارگاه اجتماعی شدن سلامت برگزار شد.
به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه کارگاه اجتماعی شدن سلامت برگزار شد.
دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه روز یکشنبه مورخ 1402/11/1 کارگاه اجتماعی شدن سلامت را برگزار کرد. این کارگاه با حضور دکترهاشمی پور سرپرست دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، دکتر طایفی از اعضای هیأت علمی دانشکده پزشکی، کارشناسان دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی و جمعی از مدیران و کارشناسان مسؤل شبکه های بهداشت و درمان و مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاه برگزارشد.
به همت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه کارگاه اجتماعی شدن سلامت برگزار شد.
دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه روز یکشنبه مورخ 1402/11/1 کارگاه اجتماعی شدن سلامت را برگزار کرد. این کارگاه با حضور دکترهاشمی پور سرپرست دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، دکتر طایفی از اعضای هیأت علمی دانشکده پزشکی، کارشناسان دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی و جمعی از مدیران و کارشناسان مسؤل شبکه های بهداشت و درمان و مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاه برگزارشد.
در این کارگاه دکتر هاشمی پور ضمن توصیف اهداف نظام سلامت، به چهارچوب مفهومی ارزش ها و اصول اجتماعی شدن سلامت پرداخت و راهبردهای اجتماعی شدن دانشگاه ها در حوزه بهداشت و ارتقاء سلامت را از طریق: ایجاد بستر و فرصت ارتباط اساتید و دانشجویان با اجتماع تحت پوشش، انجام نیازسنجی سلامت (مشارکتی/غیر مشارکتی) جامعه تحت پوشش، تدوین برنامه (مشارکتی/غیر مشارکتی) برای پاسخ به نیازهای جامعه تحت پوشش، بیان کرد.
دکتر هاشمی پور ارتقاء سطح سواد سلامت مردم و تخصیص بخشی از رسانهها مخصوصا رسانههای سلامت محور برای مردم اجتماع را جهت اجتماعی شدن سلامت ضروری دانست.
در ادامه جلسه دکتر طایفی در خصوص عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و عدالت در سلامت مطالبی را بیان کرد و گفت بیشترین بار بیماریها و قسمت اعظم نابرابریهای سلامت در دنیا از عوامل اجتماعی ناشی می شود.
در بخش پایانی کارگاه مهندس خاندانی ضمن بیان اولویتهای مرتبط با اجتماعی شدن سلامت و در دست اقدام دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، استفاده از پتانسیل پیام گزاران سلامت در ادارات را در اهداف دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی مهم اعلام کرد.