کمیته فنی تولید نان کامل
اولین کمیته فنی تولید نان کامل برگزارشد.
دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور تحقق و اجرای دستور مقام عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دبیر شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر تشکیل کمیته فنی "نان کامل و غذای سالم در سفره مردم" در راستای اجرایی شدن سند ملی و مصوب دانش بنیان امنیت غذایی اولین کمیته فنی نان کامل را تشکیل داد.
پیرو اجلاس رؤسای محترم دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ1402/7/11 لغایت1402/7/13 و دستور مقام عالی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی و دبیر شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر تشکیل کمیته فنی " نان کامل و غذای سالم در سفره مردم" در راستای اجرایی شدن سند ملی و دانش بنیان امنیت غذایی؛ روز یکشنبه مورخ 1402/7/30 ساعت 9 صبح اولین کمیته فنی تولیدنان کامل و غذای سالم در سفره مردم در اتاق فکر ستاد دانشگاه تشکیل شد. دراین جلسه تبیین فعالیتهای محول شده به دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، ایجاد تعامل و همکاری درون و برون بخشی، تعیین چالش ها و اولویت های دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. دکتر هاشمی پور رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی نتایج آخرین طرح جامع الگوی مصرف موادغذایی خانوار و وضعیت تغذیه ای مردم درکشور ایران و اهمیت ویژه به موضوع نان در کشور را مصرف سرانه معادل 194 کیلوگرم در سال بیان کردند. ایشان در خصوص دستورالعمل دبیرخانه شورای عالی سلامت مبنی بر تشکیل کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم با بخش های ذیربط درون و برون بخشی در سطح دانشگاه؛ متشکل از معاونت بهداشت، واحد های بهبود تغذیه جامعه و سلامت محیط و کار، دانشکده طب ایرانی، معاونت غذا و دارو، سازمان های جهاد کشاورزی، استاندارد ملی ایران و سایر ذینقشان، توضیحاتی ارائه دادند. رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی تأکید به همزمانی تولید آرد و نان کامل با برنامه های آموزش همگانی در خصوص نقش مصرف نان کامل در سلامت و پیشگیری از بیماری ها با مشارکت بخش های ذیربط از جمله صدا و سیمای استان، طب ایرانی و واحد بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشت و سایر بخش های مرتبط را ضروری دانستند. ایشان همچنین به وجود ظرفیت کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت اشاره کردند و گفتند تخلفات این حوزه به این کمیته ارجاع داده خواهد شد. گفتنی است آقای مهندس صبوری از دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان قم ضمن ارائه الگو های اجرایی در استان قم جهت تولید نان کامل، تشکیل قرار گاه نان کامل در استان قم را زمینه تولید آرد کامل و نان کامل در استان قم بیان کردند.
|
کامنت