• 1402/04/03 - 12:17
اولین شورای پیام گزارن سلامت شهرستان بهارستان تشکیل شد.

اولین شورای پیام گزاران سلامت شهرستان بهارستان

اولین جلسه شورای پیام گذاران سلامت شهرستان بهارستان در سال 1402 روز چهارشنبه مورخ1402/3/31 در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان با حضور دکتر هاشمی پور رئیس اداره توسعه پایدار دانشگاه ،دکتر مشتاقی معاون شبکه بهداشت، نمایندگان ادارات و مسئولین ستادی شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

18494.mp3 اولین شورای پیام گزاران سلامت شهرستان بهارستان

اولین جلسه شورای پیام گذاران سلامت شهرستان بهارستان در سال 1402 روز چهارشنبه مورخ 31/03/1402 در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان با حضور دکتر هاشمی پور رئیس اداره توسعه پایدار دانشگاه ،دکتر مشتاقی معاون شبکه بهداشت، نمایندگان ادارات و مسئولین ستادی شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

در ابتدا جلسه دکتر مشتاقی ضمن خیر مقدم به حضار، در خصوص دستورکار ابلاغ شده از دانشگاه که شامل بسته پایه سلامت کارکنان و سند ملی سالمندان و سندملی کنترل و پیشگیری بیماریهای غیرواگیر می باشد توضیحاتی ارائه نمودند . سپس مهندس احمدی نسبت به ارائه گزارش در خصوص پیگیری مصوبات جلسه پیشین اقدام نموده و .در ادامه مهندس آروین در خصوص سندملی کنترل و پیشگیری بیماریهای غیرواگیر ، هدف برنامه و تکالیف ادارات و سازمان ها توضیحاتی بیان نمود و ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده جهت اجرای سند ملی ، به لزوم ارائه اقدامات انجام شده توسط کلیه ادارات تاکید کردند و سپس خانم دکتر هاشمی پور در خصوص حمایت های بالا دستی و تهیه بانک اطلاعاتی جامع از ادارات عضو در دبیرخانه سلامت توضیحاتی ارائه نمودند.

در پایان مهندس احمدی در خصوص ضرورت ارسال گزارش اقدامات انجام شده در حوزه سلامت و مصوبات جلسات شورای پیام گزاران به شبکه بهداشت تاکید نمودند .

• گروه اخبار :