• 1402/08/03 - 08:02
سرپرست جدید دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه معرفی شد.

دکتر عبدالرضا پازوکی دوشنبه بیست و چهارم مهر 1402 در نشست هفتگی هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن قدردانی از دکتر فاطمه رضوان مدنی رئیس سابق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی ، دکتر مریم سادات هاشمی پور را به عنوان سرپرست جدید این مدیریت معرفی کرد.

21976.mp3 آیین معارفه سرپرست جدید و تکریم رئیس سابق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

دکتر عبدالرضا پازوکی دوشنبه بیست و چهارم مهر 1402 در نشست هفتگی هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن قدردانی از دکتر فاطمه رضوان مدنی رئیس سابق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی ، دکتر مریم سادات هاشمی پور را به عنوان سرپرست جدید این مدیریت معرفی کرد.

دکتر مریم سادات هاشمی پور در حاشیه برگزاری مراسم گفت: رویکرد مثبت این دبیرخانه مرهون زحمات بی دریغ و صادقانه خانم دکتر رضوان مدنی بوده است

وی افزود: از جمله برنامه های آتی این دبیرخانه علاوه بر ادامه فعالیت هایی که در زمان دکتر رضوان مدنی انجام شد، ارتقای هشت محصول کشاورزی، پایش و اندازه گیری آلاینده های سمی و آفت کش در آب و خاک، سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب، کمیته فنی  نان کامل است

سرپرست جدید دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی گفت: با توجه به اینکه به سمت دانشگاه نسل چهار حرکت می کنیم، علاوه بر آموزش، پژوهش و بهره گیری از دانش در راستای مسئولیت اجتماعی دبیرخانه، طرح پایلوت کاهش دور ریز مواد غذایی را در دستور کار قرار خواهد داد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه
  • کد خبر : 21976