• 1403/06/17 - 09:50
  • - تعداد بازدید: 84
  • - تعداد بازدید کنندگان: 73
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
بازدید از کارخانه آرد نادرو پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته)مورخ 1403/6/5 در شهرستان ملارد - ناحیه صنعتی دهک

بازدید از کارخانه آرد نادرو پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته) در شهرستان ملارد - ناحیه صنعتی دهک

پیرو برنانه نان کامل و غذای سالم در سفره مردم دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی بازدید از کارخانه آرد نادر پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته) در شهرستان ملارد - ناحیه صنعتی دهک با حضور دکتر مژگان فطورچی معاون بهداشت و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با همراهی دکتر درویش مسئول برنامه نان معاونت بهداشت، دکتر پورگنج‌خواه رئیس دفتر تغذیه و سلامت، مهندس خاندانی کارشناس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، مهندس مرتضایی از معاونت غذا و دارو و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان از کارخانه آرد نادر و پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته) در شهرستان ملارد - ناحیه صنعتی دهک صورت گرفت.

337681.mp3 بازدید از کارخانه آرد نادرو پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته) در شهرستان ملارد - ناحیه صنعتی دهک

بازدید از کارخانه آرد نادر و پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته) مورخ 1403/6/5 در شهرستان ملارد - ناحیه صنعتی دهک

 پیرو برنانه نان کامل و غذای سالم در سفره مردم دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی بازدید از کارخانه آرد نادر پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته) در شهرستان ملارد - ناحیه صنعتی دهک با حضور دکتر مژگان فطورچی معاون بهداشت و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با همراهی دکتر درویش مسئول برنامه نان معاونت بهداشت، دکتر پورگنج‌خواه رئیس دفتر تغذیه و سلامت، مهندس خاندانی کارشناس دبیرخانه  شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، مهندس مرتضایی از معاونت غذا و دارو و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان از کارخانه آرد نادر و پیشگامان تکین تجارت طلایی(هم دانه- نان برکت پیراسته) در شهرستان ملارد - ناحیه صنعتی دهک صورت گرفت.

در این بازدید ضمن بازدید میدانی با مهندس حسن پیامی جانشین مدیر داخلی و پرسنل کارخانه دیدار و گفتگو کردند وضمن بررسی مراحل تولید آرد از خطوط تولید کارخانه و انبار آرد دیدن کرد و گفت: نحوه تولید آرد در امنیت و سلامت غذایی مردم تاثیرگذار است لذا لازم است با تولید آرد با کیفیت در جهت کسب رضایت عمومی مردم اقدام شود.

 مهندس خاندانی ضمن تقدیر از زحمات مدیر و کارکنان کارخانه بر بالابردن کیفیت و مرغوبیت آرد تولیدی و به برنامه نان کامل در شورای سلامت و امنیت غذایی و حضور کارخانه آرد نادر به عنوان یکی از کارخانجات حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران در تولید آرد کامل و اجرای برنامه نان کامل تأکید داشتند. سپس در ادامه مهندس حسن پیامی نیز با ارائه گزارشی از عملکرد کارخانه، خرید گندم، تأمین آرد سالم و کامل با ظرفیتی بالغ بر سه هزار تن مطالبی را بیان نمود.

شایان ذکر است این بازدیدها با هدف حضور میدانی مسئولین و بررسی مشکلات و رفع موانع تولید به صورت مستمر از کارخانجات و واحد‌های تولیدی و اصناف مختلف با محوریت تحقق شعار سال انجام میپذیرد.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه,خبرها
  • کد خبر : 337681
:
کلیدواژه ها
مریم  خاندانی
خبرنگار

مریم خاندانی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings