نخستین «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت» برگزار می‌شود

| تاریخ ارسال: 1400/8/12 |
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف توسعه مشارکت‌های اجتماعی در حوزه سلامت، تکریم و تجلیل از اقشار مشارکت‌ها از جمله خیران، تشکل‌های مردم نهاد، گروه‌های داوطلب، شرکت‌های فعال در حوزه مسئولیت اجتماعی (CSR) و گردآوری آثار و تولیدات هنری، فرهنگی، علمی و ادبی در حوزه مشارکت اجتماعی اولین رویداد و «جشنواره مشارکت اجتماعی حوزه سلامت» را برگزار کند.
این جشنواره بخش‌های مختلفی دارد که عموم شهروندان، دانشجویان و دانش‌آموزان سراسرکشور می‌توانند در آن شرکت کنند. کار داوطلبی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی، فردی و سازمانی، مشارکت اجتماعی در بحران‌ها، سرمایه‌گذاری اجتماعی، مشارکت اجتماعی از منظر دین، اخلاق و موانع موجود در جلب مشارکت‌های عمومی از جمله محورهای این جشنواره هستند.
گردآوری آثار نخستین "جشنواره مشارکت‌های اجتماعی سلامت"
  از ابتدای مهرماه آغاز و تا ۳۰ آذرماه ادامه خواهد داشت.
علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به
 https://festivalsph.ir مراجعه کنند.
آقای دکتر امیر صادقی مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت در نشست خبری این جشنواره اعلام کرد: یک شورای سیاستگذاری در دل جشنواره به وجود آمده است که کمیته‌های مختلفی ازجمله روابط­عمومی، علمی، اجرایی، رویدادها و دانشگاه‌ها در آن
  فعالیت می کنند و هرکدام یک سرگروه دارند؛ در صورت نیاز به  اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۱۴۵۵۸۱۹ تماس حاصل شود.

دفعات مشاهده: 81 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر