به همت خیر سلامت، اورژانس بیمارستان شفایحیائیان بازسازی شد

| تاریخ ارسال: 1400/2/21 |
شنبه هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۰ اورژانس بیمارستان شفایحیائیان با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر ابوالفضل باقری فرد؛ معاون آموزشی و دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران پس از بازسازی کامل و تجهیز افتتاح شد.
دکتر فرید نجد مظهر؛ مدیر عامل بیمارستان شفا یحیاییان با اشاره به مراجعه بالغ بر ۳۵۰ نفر در روز به این مرکز تخصصی ارتوپدی، گفت: با توجه به قدمت زیاد اورژانس بیمارستان نیاز به بازسازی کامل داشت.
وی با بیان اینکه این کار با کمک های دکتر مژده ذبیحی یگانه؛ فوق تخصص روماتولوژی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان خیر محقق شد، افزود: بعد از شروع کار با توجه به تشخیص نیاز برای بازسازی وسیع تر، اورژانس به کلی تخریب و کامل بازسازی و تجهیز شد تا بتوانیم خدمات با کیفیت را بیش از پیش به مراجعه کنندگان ارائه دهیم.
دکتر مژده ذبیحی یگانه نیز با بیان اینکه با کمک و همراهی همه همکاران ما در بیمارستان شفا یحیاییان بازسازی و تجهیز اورژانس به پایان و مورد بهره برداری رسید، افزود: مادرم؛ مرحومه ربابه انصاری گیلانی آذر ماه در بخش آی سی یو بیمارستان بستری شد و من و خواهرم دکتر مهتاب ذبیحی یگانه با تشویق و پشتیبانی پدرمان احمد ذبیحی یگانه تصمیم گرفتیم، جهت یادبود مادرمان در این کار خیر مشارکت کنیم.
وی گفت: با توجه به خدمت اینجانب در بیمارستان شفایحیاییان و شناختی که از نزدیک نسبت به خدمت رسانی صادقانه و نیروهای خدوم و مراجعه کنندگان زیاد آن داشتم، تصمیم گرفتیم این وجه را به این بیمارستان برای نوسازی اورژانس هدیه بدهیم.
دکتر ذبیحی یگانه خاطرنشان کرد: همه ما امیدواریم که فضای خوبی برای درمان بیماران و همچنین آموزش و فراگیری دانشجویان و دستیاران فراهم شده باشد.
بیمارستان شفایحیاییان به عنوان یک مرکز تک تخصصی ارتوپدی با ۲۵۰ تخت مصوب، ۱۷۳تخت فعال و با  ۱۲ اتاق عمل فعال، بخش های اورژانس، مردان، زنان، اطفال، بخش ICU  و کلینیکها به هموطنان عزیز خدمات ارائه می دهد.

دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر