جلب حمایت خیرین برای توسعه خدمات درمانی در حاشیه پایتخت

| تاریخ ارسال: 1400/2/21 |
در روز شنبه هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۰رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع خیرین سلامت با اشاره به کمبود زیرساخت ها در شهرستان های حاشیه ای استان تهران، گفت: تقاضای ما از خیرین کمک برای حل مشکلات مردم در مناطقی است که نیاز به حداقل های خدمات بهداشتی و درمانی دارند.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد داشته های دانشگاه علوم پزشکی ایران شامل زمین و املاک وقفی است، افزود: بیمارستان هایی مانند حضرت رسول (ص)، فیروزآبادی، فیروزگر، لولاگر، حضرت علی اصغر حاصل کمک و هدیه مردم هستند.
ایشان با اشاره همه گیری و سختی کار برای پیشبرد پروژه های عمرانی، گفت: در برخی شهرستان های اطراف تهران حداقل امکانات برای ارائه خدمات درمانی به مردم وجود ندارد، به عنوان مثال شهر ملارد با ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، هنوز بیمارستان ندارد.
وی ادامه داد: شهرستان بهارستان متراکم ترین منطقه کشور است اما متاسفانه ضعیف ترین امکانات بهداشتی و درمانی را دارد. هفتصد هزار نفر جمعیت در این شهرستان مقیم هستند اما فقط یک بیمارستان یکصد تختخوابی دارد؛ شهرستانی که حتی از برخی مراکز استان های دیگر پرجمعیت تر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: بدون همراهی خیرین سلامت توسعه مراکز درمانی و اصلاح وضعیت موجود، شدنی نیست و تقاضای ما کمک برای حل مشکلات مردم در مناطقی است که نیاز به حداقل های خدمات بهداشتی و درمانی دارند.
دکتر کوهپایه زاده در پایان با اشاره به کندی پروژه های وابسته به بودجه های دولتی، افزود: امیدوارم در سال ۱۴۰۰ گام بزرگی برای اهالی شهرستان های اطراف استان تهران با حمایت خیرین سلامت برداشته شود.

دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر