نشست تخصصی چگونگی تاسیس موسسه خیریه بیمارستانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ |
ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸ جلسه ای با حضور دکتر جلالی ندوشن (مدیریت مشارکت‌های مردمی) و خانمها دکتر خجندی و حائری رئیس اداره موسسات خیریه وزارت بهداشت و نمایندگان بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه، در خصوص تاسیس موسسات خیریه در طبقه هفتم ساختمان ستاد مرکزی برگزار شد.
در جلسه مذکور در خصوص شیوه نامه ،فرآیند ، مراحل تاسیس و ثبت موسسه خیریه بیمارستانی توضیحات لازم داده شد و بر لزوم پیگیری هر چه سریعتر ثبت و تاسیس موسسات خیریه بیمارستانی بمنظور جذب حمایت‌های مالی  بیمارستانها در راستای اجتماعی شدن سلامت و کمک به نیازمندان، تاکید شد. نمایندگان بیمارستان ها و مراکز آموزشی درمانی نیز گزارشی از وضعیت موسسه در واحد های مرتبط ارائه نمودند.
در این جلسه به نمایندگان محترم تاکید گردید هرچه سریعتر نسبت به تاسیس موسسه در واحد مرتبط شان اقدام نمایند.

دفعات مشاهده: 32 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر