استفاده از توان مجمع خیرین سلامت در راستای گسترش فضای درمانی شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۹ |
گسترش فضای درمانی شهرستان ملارد با استفاده از توان مجمع خیرین سلامت در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به منظور  اجرای طرحهای مشترک در مناطق ملارد و صفادشت،جلسه ای با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه مورخ 18 تیرماه در سالن شورای ستاد مرکزی برگزار گردید.
در این جلسه در خصوص ارائه امکانات رفاهی در مناطق مذکور با کمک سازمان شهرداری شهرستان ملارد ، اجرای طرحهای مشترک در شهرستانهای ملارد و صفادشت، گسترش فضای درمانی و  توسعه فضای بیمارستانی با کمک خیرین سلامت بحث و رایزنی شد.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده از همکاری و حمایت شهردار صفادشت در راستای ارائه خدمات رفاهی و درمانی تقدیر کرد و اعلام نمود به منظور گسترش ارائه خدمات درمانی در اسرع وقت از منطقه صفادشت بازدید نماید.
گفتنی است در این جلسه دکتر موسوی معاون اجتماعی، دکتر محقق معاون توسعه مدیریت و منابع ، دکتر عسگری رییس شبکه بهداشت ملارد  و دکتر کریمی شهردار صفادشت حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 75 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر