هماهنگی با سازمان های مردم نهاد و خیریه ها جهت مشارکت در بسیج ملی کنترل فشار خون بالا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۷ |
جلسه توجیهی بسیج ملی کنترل فشار خون ساعت 11 روز 7 خرداد ماه 98  با حضور نمایندگان  سازمان های مردم نهاد، موسسات خیریه، دکتر امیر حسین جلالی ندوشن مدیر مشارکت های مردمی و دکتر میترا صفی پور رییس اداره خیرین وکارشناسان آن مدیریت ، دکتر گل­ محمدی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی با هدف جلب مشارکت ، سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه برگزار شد.
 دکتر گل­ محمدی  بیان کرد: بسیج ملی کنترل فشار خون بالا یک کمپین بزرگ ملی و عمومی است که به ریاست وزیر بهداشت و دستور رییس جمهور به تمام دستگاه ها برای همکاری با آن تشکیل شده است. وی افزود: درخصوص همکاری سایر دستگاه ها نیز نامه ای به وزارت کشور ارسال شده تا همه استانداران برای فراگیر شدن کمپین و اجرای بهتر برنامه ها به این کار بزرگ ملی ورود کنند و سپس به تشریح اهداف و جزییات مراحل اجرای فعالیت های بسیج ملی کنترل فشار خون پرداخت. در ادامه دکتر جلالی ندوشن بر نقش همکاری سازمانهای مردم نهاد و خیریه ها تاکید نمود.
 همچنین سمن ها موسسات خیریه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه های مختلف فعالیت و همکاری در این کمپین را مطرح کردند.

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر