جلسه هماهنگی برای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا با دانشگاه ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۷ |
در تاریخ 5/3/98 جلسه هماهنگی در خصوص بسیج ملی کنترل فشارخون بالا برای دانشگاه های مستقر در منطقه تحت پوشش دانشگاه ایران با همت معاونت اجتماعی و همکاری معاونت بهداشت در سالن اجتماعات واقع در طبقه 7 ستاد مرکزی از ساعت 9 لغایت 11برگزار گردید.در این جلسه معاون اجتماعی دانشگاه دکتر سید علی جواد موسوی، مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها و رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه دکتر گل محمدی ، معاونین محترم دانشجویی و نمایندگان دانشگاه هایی که در محدوده دانشگاه ایران قرار دارند، حضور داشتند. در ابتدا جلسه  رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه دکتر گشتایی، در خصوص ضرورت اجرای کمپین و مشارکت دانشگاه ها در اجرای برنامه مطالبی را ایراد فرمودند وسپس مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها در خصوص چگونگی اجرای کمپین، اهداف برنامه، اپیدمیولوژی و زمان اجرای برنامه سخنرانی نمودند. و در ادامه معاون اجتماعی دکتر موسوی  در خصوص اهمیت کنترل فشار خون و اهداف بسیج ملی فشار خون و نقش مهم دانشگاه ها در اطلاع رسانی و اجرای برنامه مطالبی را ایراد فرمودند. و در پایان نظرات و پرسش های شرکت کنندگان به بحث گذاشته شد.  این کمپین با شعار فشار خون، بدانیم و اقدام کنیم از تاریخ 27/2/98 تا 17/3/98 بصورت اطلاع رسانی و در فاز دوم از تاریخ 18/3/98 لغایت 15/4/98 با اندازه گیری فشارخون افراد ایرانی بالای 30 سال و شناسائی افراد با احتمال ابتلا به فشارخون بالا برای شروع مراقبت بیماری فشارخون ، اجرا خواهد شد.

دفعات مشاهده: 33 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر