تقدیر و تشکر دکتر کوهپایه زاده از خیرین دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳۰ |

در تاریخ 29 اردیبهشت ماه 1398  از ساعت 12 لغایت 13 جلسه ای به منظور تقدیر از خیرین دانشگاه، در دفتر ریاست محترم دانشگاه تشکیل گردید. در این نشست که با حضوردکتر کوهپایه زاده رییس محترم دانشگاه ، دکتر سید علی جواد موسوی معاون محترم اجتماعی دانشگاه،دکتر صلاح الدین دلشاد مشاور محترم رییس دانشگاه،دکتر میترا صفی پور رییس اداره خیرین دانشگاه و تنی چند از معاونین و کارکنان دانشگاه و بیش از 30 تن از خیرین معرفی شده ازسوی بیمارستانهای تابعه  تشکیل شد.
دکتر کوهپایه زاده ضمن خوشامد گویی به مدعوین از فعالیت های نیکوکارانه آنان تقدیر بعمل آورد. خیرین نیز ضمن معرفی خود، دامنه فعالیت خیرخواهانه شان را در بیمارستان های تابعه بیان داشتند. در ادامه رییس محترم دانشگاه در خصوص کمپین ملی فشارخون و اهمیت این برنامه و نیاز به همیاری خیرین در اجرای آن پرداختند.
در آخر از سوی ریاست محترم دانشگاه، به رسم یادبود لوح تقدیر و هدایایی به خیرین گرامی اهدا شد.

دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر