جلسه هماهنگی با بیمارستانهای خصوصی برای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۵ |
در تاریخ 25/2/98 جلسه هماهنگی در خصوص بسیج ملی کنترل فشارخون بالا برای بیمارستان های خصوصی در محدوده تحت پوشش دانشگاه ایران با همت معاونت اجتماعی و همکاری معاونت بهداشت در سالن اجتماعات واقع در طبقه 7 ستاد مرکزی از ساعت 9 لغایت 11برگزار گردید.در این جلسه معاون اجتماعی دانشگاه دکتر سید علی جواد موسوی و مدیر امور درمان دکتر طباییان ، معاون اجرایی معاونت بهداشتی دکتر بحرالعلوم و مدیر گروه بیماریها دکتر گل محمدی و رییس گروه بیماریهای غیر واگیر دکتر نجفی  و رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه دکتر گشتایی ، مدیران و کارشناسان سایر حوزه ها و نمایندگان بیمارستانهای خصوصی حضور داشتند. در ابتدا جلسه معاون اجتماعی در خصوص اهمیت کنترل فشار خون و اهداف بسیج ملی فشار خون مطالبی را ایراد نمودند و معاون اجرایی معاونت بهداشتی،در خصوص اهداف کمپین و نقش بیمارستان های خصوصی مطالبی را ارائه نمودند و سپس مدیر گروه بیماریها در خصوص چگونگی اجرای کمپین مطالبی را فرمودند. در پایان نظرات و پرسش های شرکت کنندگان به بحث گذاشته شد.  بیماری پرفشاری خون اولین عامل خطر در مرگ و ایجاد ناتوانی در جهان و ایران است. این عامل خطر تا حدود زیادی قابل پیشگیری و البته کاملاً قابل کنترل است. حدود21.4درصد زنان و 21 درصد مردان (در دو جنس21.6درصد) مبتلا به بیماری پرفشاری خون هستند.. در سال2017، بالغ بر10 میلیون نفر در سطح جهان به علل مرتبط با فشار خون بالا جان خود را از دست دادهاند.حدود 30% افراد در ایران از فشار خون بالا رنج می برند. تنها 56.9% از افراد مبتلا به فشار خون بالا از بیماری خود اطلاع دارند.این کمپین با شعار فشار خون، بدانیم و اقدام کنیم از تاریخ 98/02/28 تا 98/03/17 بصورت اطلاع رسانی و در فاز دوم از تاریخ 98/03/18 لغایت 98/04/15 با اندازه گیری فشارخون افراد ایرانی بالای 30 سال و شناسائی افراد با احتمال ابتلا به فشارخون بالا برای شروع مراقبت بیماری فشارخون ، اجرا خواهد شد.

دفعات مشاهده: 24 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر