بزرگداشت روز جهانی هموفیلی توسط موسسه‌ی مهتا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
بزرگداشت روز جهانی هموفیلی همه ساله، ۱۷ ام ماه آوریل ( ۲۸ فروردین‌ماه ) توسط فدراسیون جهانی هموفیلی، سازمان‌های حمایتی بیماران مبتلا به اختلالات انعقادی و مراکز درمانی این بیماران در سطح بین‌المللی برگزار می‌شود. موسسات حمایتی در این روز، اقدام به ارتقاء سطح آگاهی عموم درباره این بیماری‌ها می‌نمایند.
موسسه‌ی خیریه‌ی مهتا در روز جهانی هموفیلی با همکاری سازمان زیباسازی، با نصب تعدادی بیلبورد در سطح شهر تهران پیام سالِ روز جهانی هموفیلی را درباره اهمیت « دسترسی به بیمار، اولین قدم برای ارائه خدمات درمانی است» به اطلاع عموم می‌رساند. هم‌‌چنین به درخواست موسسه‌ی خیریه‌ی مهتا و با همکاری و مساعدت سازمان‌های ذی‌ربط دو نماد برجسته‌ی شهر تهران، برج میلاد و برج آزادی به مناسبت این روز و در حمایت از بیماران هموفیلی، با نور قرمز، نورافشانی می‌شود و به‌همین مناسبت موسسه مهتا، با حضور در برج میلاد به‌همراه تعدادی از بیماران و خانواده‌های آن‌ها با اطلاع رسانی در رابطه با اختلالات انعقادی خونریزی دهنده، پاسخ‌گوی عموم مردم دراین ارتباط می‌باشد.

دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر