برگزاری کارگاه آموزشی ارگونومی ویژه کارکنان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |
کارگاه کشوری آموزشی ارگونومی با همکاری موسسه حمایتی ارتقاء سلامت آبان  با همت همکاران آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه، در تاریخ 18 دی ماه 1397 ، در سالن 300 نفره همایشهای رازی برگزار شد. در این کارگاه بالغ بر 300 نفر از همکاران محترم شاغل در دانشگاه علوم پزشکی ایران شرکت نمودند و بصورت تئوری و عملی با اصول ارگونومی در محیط کار و ورزشهای لازم در این خصوص آشنا شدند.
ارگونومی (به انگلیسی :Ergonomics) عبارت است از دانش به کار بردن اطلاعات علمی موجود درباره انسان و روش‌های علمی تولید چنین اطلاعاتی در طراحی محیط کار ارگونومی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های انسان را بررسی می‌کند و سپس اطلاعات به دست آمده را در طراحی مشاغل، فراورده‌ها، محیط‌های کار و تجهیزات به کار می‌ گیرد. در این سمینار آسیب های شایع اسکلتی عضلانی ناشی از کار با تمرکز برستون فقرات (آسیبها، علل، درمانها و پیشگیری آنها ) مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر