تعیین گام‌های اجرایی برای تحقق مفاد تفاهم‌نامه میان انجمن حمایت از کودکان کار و معاونت اجتماعی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ |
در جلسه ای که روز شنبه ۱۵ دی ماه ۹۷ در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد دکتر سید علی جواد موسوی معاون اجتماعی و دکتر امیرحسین جلالی ندوشن مدیر مشارکت های مردمی همراه با دکتر معصومه گشتایی رئیس دفتر آموزش و ارتقای سلامت معاونت با محسنی معاون اجتماعی انجمن حمایت از حقوق کودکان دیدار نمودند.
در این دیدار مقرر شد از عرصه‌ی آموزشی و توانبخشی انجمن به عنوان عرصه‌ی کارورزی برای دانشجویان رشته‌های مختلف از جمله آموزش بهداشت از ترم تحصیلی آتی استفاده شود. همچنین قرار شد از توان علمی و اجرایی دانشگاه برای نیازسنجی آموزشی گروه هدف و انجام مداخله‌هایی برای ارتقاء وضعیت سلامت عمومی کودکان و خانواده‌های آن‌ها استفاده شود.

دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر