برگزاری کارگروه مدیریت سبز در معاونت اجتماعی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۷ |
جلسه کارگروه مدیریت سبز در معاونت اجتماعی با حضور مدیران معاونت در تاریخ  ١٤ مهر ماه برگزار گردید. در این جلسه، دکتر مریم‌السادات هاشمی‌پور، رئیس اداره همکاری‌های بین‌بخشی و توسعه پایدار دانشگاه، توضیحاتی را در رابطه با روند شکل گیری این کارگروه‌ها در معاونت‌های مختلف دانشگاه ارائه کرد. در ادامه‌ی جلسه، پیشنهادهای مختلفی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد برخی از آن‌ها برای اجرا به معاونت توسعه  منابع دانشگاه ارائه گردد. از جمله این موارد، تدوین پروتکل‌های داخل دانشگاهی بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش تولید زباله و نیز همکاری با  استارتاپ‌های فعال زیست‌محیطی مانند زیست اپ برای تحقق بهتر تفکیک زباله از مبدا بود.

دفعات مشاهده: 59 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر