فراخوان طرح های پژوهشی در حوزه آسیب های اجتماعی، مهر 1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۰ |
آسیب های اجتماعی پدیده ای است که جوامع گوناگون بر حسب وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود با انواع متفاوتی از آن رو به رو هستند. در همه جوامع انسانی اصطلاح آسیب های اجتماعی در مورد رفتار و عملکردهایی اطلاق می شود که اعمالی خلاف قانون، چارچوب یا موازین مذهبی و اجتماعی جامعه می باشند. آسیب های اجتماعی به عنوان اموری که نظم عمومی جامعه را بر هم می زنند و هنجارهای آن را مورد تعرض قرار میدهند بسیار حایز اهمیت می باشند چراکه افزایش ناهنجاریها نشانه ای از وجود بحران محسوب می شود و نظم اجتماعی را تهدید می کند.
با توجه به اهمیت آسیب های اجتماعی و روند روبه رشد آن، دبیرخانه کارگروه پیشگیری از آسیب­ های اجتماعی و اعتیاد معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت اقدام به فراخوان ارسال طرح های پژوهشی در زمینه «پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی» نموده است. بدین وسیله از صاحب­ نظران و پژوهشگران حوزه آسیب های اجتماعی بویژه دانشجویان دوره­ های تحصیلات تکمیلی دعوت می گردد نسبت به ارسال پروپوزال خود براساس محورها و موضوع های اعلام شده تا تاریخ 15 آبان 1397 به آدرس پست الکترونیکی مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت (pmph@iums.ac.ir  ) اقدام فرمایند.

برای دریافت فایل فراخوان اینجا کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر