بررسی وضعیت موقوفات دانشگاه با حضور مدیرکل خیرین وزارت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۳ |
دکتر محمد نصیری مدیرکل خیرین معاونت اجتماعی وزارت بهداشت در جلسه.ای با حضور دکتر مبارکی معاون توسعه، دکتر موسوی معاون اجتماعی، تعدادی از روسای شبکه‌ها، معاونین بیمارستان‌ها و مدیران مالی، اجتماعی و حقوقی دانشگاه به تشریح وضعیت موقوفات درمانی کشور پرداخت.
دکتر نصیری در سخنان خود اعلام کرد در میان دانشگاه‌های موجود در شهر تهران بیش‌ترین تعداد موقوفات بهداشتی درمانی در محدوده‌ی دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارد.
مدیرکل خیرین وزارت بهداشت در سخنان خود وجود موقوفات درمانی را نه تنها تهدید بلکه فرصتی برای دانشگاه‌ها دانست.
در ادامه‌ی جلسه بحث و تبادل نظر میان معاونان دانشگاه، مدیران شبکه، نمایندگان بیمارستان.ها و مدیر کل خیرین صورت گرفت و تصمیماتی اجرایی اتخاذ گردید.
اخیراً ریاست دانشگاه طی ابلاغی مسئولیت موقوفات دانشگاه را به معاونت اجتماعی واگذار نموده است. دکتر ناصری پور در ابلاغ خود خواهان همکاری معاونت توسعه و اجتماعی، شبکه‌های بهداشت و درمان و بیمارستان‌ها برای ساماندهی وضعیت موقوفات و بهره‌وری بهینه دانشگاه از عواید این سرمایه‌ی ماندگار شده است.

دفعات مشاهده: 126 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر