دیدار مدیر مؤلفه های اجتماعی سلامت دانشگاه با معاون اجتماعی شهرداری منطقه 6 تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۰ |
دکتر مازیار مرادی لاکه مدیر مؤلفه های اجتماعی سلامت به همراه  دکتر سیده مریم هاشمی پور سرپرست اداره همکاریهای بین بخشی و توسعه پایدار دانشگاه سه شنبه 9/5/97 با مهندس الله وردی معاونت اجتماعی شهرداری منطقه 6 دیدار نمودند.
در این دیدار مقرر گردید دانشگاه و شهرداری منطقه 6 در زمینه های مختلف از جمله فعالیت های کانون های سلامت محله، استفاده از سراهای محلات به عنوان فیلد آموزشی برای دانشجویان، شناسایی و کاهش مداخلات آسیبهای اجتماعی، سلامت سالمندان و فعالیت های اجتماعی آنان و مناسب سازی فضاهای شهری برای معلولان همکاری کنند. تفاهم نامه همکاری در این خصوص بین شهرداری و دانشگاه به زودی منعقد خواهد گردید.

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر