پیوندهای مفید

بررسی میدانی موقوفه‌ی مرحومه فتحیه توسط مدیران معاونت اجتماعی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۳ |
دکتر سید علی جواد موسوی معاون اجتماعی به همراه دکتر جلالی مدیر مشارکت‌های مردمی،  تنی چند از مدیران معاونت و نماینده‌ی دفتر حقوقی دانشگاه با حضور در محل، وضعیت موقوفه‌ی مرحومه ربابه ( پروین‌دخت) فتحیه را بررسی کردند.
موقوفه‌ی مرحومه فتحیه در خیابان شهید حسینی واقع در بلوار کریم‌خان زند قرار گرفته، و دارای ۸ واحد است.
این ملک در سال ۱۳۶۱ جهت کلیه‌ی مصارف بهداشت و درمان وقف وزارت بهداری شده و هم‌اکنون زیر نظر متولی که از وابستگان مرحومه فتحیه است قرار دارد.
دانشگاه در حال حاضر از واحدهای ملک استفاده‌ای نمی‌کند، اما قرار است با تعیین تکلیف مستاجران برای استفاده‌ی بهینه از این دارایی دانشگاه اقداماتی صورت گیرد.

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر