فراخوان جشنواره رسانه های دیجیتال سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۹ |
فراخوان جشنواره رسانه های دیجیتال سلامت

موسسه آوای هنر سلامت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با هدف بسترسازی تولید فناوری های دیجیتال و با شعار (رسانه های دیجیتال، نبض اجتماعی شدن سلامت)، جشنواره ملی رسانه های دیجیتال سلامت را برگزار می نماید. فناوری های نوین ارتباطات و اطلاعات با دگرگون ساختن ابزارها و شیوه‌های تولید و انتشار اطلاعات و همچنین فراهم آوردن بستر تبادل و نشر آسان و گسترده اطلاعات، موجب تحولات بنیادین در رسانه‌ها و ابزارهای اطلاع رسانی و آموزش جامعه گردیده است. ابزارهای حاصل از این فناوری نوین، از سویی شیوه‌های پدید آوردن و نشر بسیاری از محصولات را دگرگون ساخته و از سوی دیگر رسانه‌ها و اشکال تازه‌ای از آثار را پدید آورده است که تا سال‌های پایانی قرن گذشته میلادی، سرعت و وسعت دامنه انتشار، جذابیت، تنوع و حجم محتوای قابل انتشار توسط آنها در تخیل اصحاب خرد نیز نمی گنجیده است. رشد سریع فناوری ها و رسانه های دیجیتال در دنیا و تاثیر بسیار شگرف این فناوری در زندگی امروزی، ابزار بسیارمهمی برای فرهنگسازی و ارتقای سواد سلامت و به تبع آن ارتقای سلامت، ایجاد کرده است. در حال حاضر و در قرن 21 رسانه های دیجیتال تاثیرگذارترین رسانه جمعی در دنیا بوده و روز به روز استقبال از این نوع رسانه بیش از پیش سرعت می گیرد، سرعتی که زمان و مکان نمی شناسد. بی شک تحقق اهداف عالی نظام سلامت، در سال حمایت از کالای ایرانی، تنها با جریان سازی فرهنگی امکان‌پذیر است و مهمترین عامل جهت جریان‌سازی، استفاده از ظرفیت انبوه رسانه ها و بویژه رسانه های دیجیتال است. جشنواره رسانه های دیجیتال سلامت با راهبرد کلان اجتماعی شدن سلامت و با هدف فرهنگسازی سلامت در جامعه با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی، بسترسازی برای تولیدآثار نوین فناوری های دیجیتال و توسعه ظرفیت های کسب وکارهای نوپای سلامت مبتنی بر فناوری اطلاعات شکل گرفته است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایید.

www.hdmf.ir

دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر